speelweek 2020

Lieve jongens en meisjes.

Wij hebben besloten om toch een speelweek te organiseren!
Dit gaan we doen in de laatste week van de schoolvakantie.
Op dinsdag 11 t/m donderdag 13 augustus.

Iedereen is welkom!

Om deze drie dagen een beetje “corona proof” te houden, gaan we de dagen opsplitsen.
Van 9.30 tot 12.00 uur hebben we voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 7 jaar leuke activiteiten georganiseerd en ben je ouder dan 8 jaar, hebben we vanaf 13:00 tot 16:00 andere leuke passende activiteiten.

Wij zorgen voor alles rondom de hygiëne. Zo hebben we verspreid over het terrein desinfectiemiddel staan en is er voldoende mogelijkheid om handen te wassen.

Om de 1.5 meter te kunnen waarborgen vragen wij de ouders om boven bij de Molen of het dorpshuis te wachten. Dit geldt voor brengen en halen van de kinderen.

Wij zorgen dat de kinderen dan naar jullie gebracht worden. Dringend verzoek voor de ouders om niet het Borgshof in te gaan. Dit vergroot de kans op het niet naleven van de 1.5 meter maatregel, dit willen we natuurlijk voorkomen.

We zouden het erg op prijs stellen dat ouders het aangeven wanneer hun kind verkouden is, zodat wij een weloverwogen keuze kunnen maken m.b.t. de hele groep.

Kinderen met koorts moeten wij helaas weigeren.

Wij hebben ook besloten om geen vergoeding te vragen dit jaar, wel zouden wij het fijn vinden als u een vrijwillige bijdrage zou willen leveren.

Inschrijven kan tot en met 16 juli 2020.

Stuur uw aanmelding naar speelweekfarmsum@gmail.com met daarin. Met deze email aanmelding krijgt u op een later moment een uitgebreide aanmeld formulier.
(De ouders van de kinderen die al zijn opgegeven, zullen door ons worden benaderd.)

vermeld in uw email aanmelding;

  1. Naam Kind/Kinderen en leeftijd
  2. Adres en woonplaats