Farmsum Vitaal: wij zijn benieuwd naar uw mening!


Beste bewoners, vanaf 20 februari gaat de bel van uw huis misschien iets vaker rinkelen, want in samenwerking met het UMCG, stichting Aeolus, Sport4Connect, Gemeente Delfzijl en de Rijksuniversiteit Groningen willen wij graag meer weten over het reilen en zeilen in Farmsum!

Samen met studenten van de Hanzehogeschool en medewerkers van het UMCG komen wij vanaf 20 februari langs de deuren om u in een kort gesprek te vragen over de activiteiten en de mogelijkheden om te sporten/bewegen in de buurt. Er is tijdens deze gesprekken alle ruimte om zelf met ideeën te komen voor activiteiten in uw buurt, schroom dan ook niet om deze ideeën aan ons te vertellen. Met uw antwoorden kunnen wij ons samen gaan inzetten om van Farmsum een blijvende fijne leefomgeving te maken en activiteiten te organiseren die bij u passen. Wij hopen u dan ook snel te spreken!

Hartelijke groet,

Studenten Hanzehogeschool Groningen.
Mathieu de Greef (Hanzehogeschool Groningen).
Martine Goedendorp (UMCG).
Feline Platzer (UMCG).

Heeft u aan de hand van deze aankondiging nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Feline Platzer 06-55524051 of f.j.platzer@umcg.nl.